Educació
La Mancomunitat liquida el compte amb la Fundació Universitària Campus Ontinyent
El deute amb l'entitat que possibilita la implantació i el manteniment de les activitats pròpies de la Universitat de València en la comarca de la Vall d’Albaida s'arrossegava des del 2012.
28/12/2017

L'última sessió del Patronat de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, l'entitat que possibilita la implantació i el manteniment de les activitats pròpies de la Universitat de València en la comarca de la Vall d’Albaida, va donat compte de la liquidació del deute que arrossegava la Mancomunitat des del 2012. Com assenyala el seu president, Vicent Gomar, "ens vam comprometre i ens hem posat al dia". La Mancomunitat és un dels patrons permanents de la Fundació junt amb l'Ajuntament d'Ontinyent, CaixaOntinyent, la Universitat de València, la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL), la Junta Comarcal de la Vall d’Albaida d'ATEVAL i els sindicats CCOO i UGT.

L'última sessió ordinària del Patronat va aprovar l'augment del pressupost en un 28% fins als 351.700 euros gràcies a l'agument de les paortacions de l'Ajuntament d'Ontinyent i CaixaOntinyent per a atendre els conveis signats amb la Universitat de València de cara a la implantació de les titulacions de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i Infermeria ja què els pressupostos generals de l'Estat impedixen a les universitats augmentar les despeses de personal i la contractació del professorat associat necessari. A banda, s'ha triplicat la partida del programa d'educació financera Finança't i es dóna continuïtat a activitats com Ociversitari, Unisocietat, la Universitat d'Hivern, la Setmana Pedagògica o els diversos premis i treballs d'investigació que impulsa l'entitat.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31