Presidència / Integració
La Mancomunitat col·laborarà amb l’associació de persones autistes
L’associació, que es va formar en maig, ha aconseguit la creació d’una aula de comunicació i llenguatge al CEIP Rafael Juan Vidal.
El president i el vicepresident es van reunir amb el president i el secretari d’INCLOU TEA, creada per mares i pares de diagnosticats.
9/01/2018

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i el vicepresident, Jaime Peris, s’han reunit amb el president de l’Associació per a l’Eduació i la Inclusió de Persones en l’Especte Autista de la Vall d’Albaida (INCLOU TEA), José Antonio Martínez, i el secretari, Miguel Ángel Llavero. Gomar ha donat la benvinguda i el suport a la iniciativa «sorgida dels propis afectats per tal de conscienciar i introduir els canvis necessaris per a aconseguir una inclusió efectiva». La reunió ha estat una primera presa de contacte per tal d’estudiar formes de col·laboració en algunes de les activitats previstes per INCLOU TEA com la commemoració a la comarca dels dies internacional de l’asperger i l’autisme, en febrer i abril, o la realització d’una ruta d’estiu per la Vall d’Albaida amb diferents teràpies en cadascun dels municipis mitjançant els cavalls, l’esport, la música o la natura.

INCLOU-TEA es va constituir en maig de 2017 per part de pares i mares amb filles i fills que pel diagnosi necessiten activitats educatives especials, però es veuen escolaritzats en centres educatius ordinaris sense la formació educativa i sanitària específica que els calen. L’objectiu és servir de plataforma d’assistència i recolzament mutu per a millorar la inclusió dels TEA en la societat en un primer moment en l’àmbit educatiu i encaminats cap a una socialització convenient. De moment, han mantingut reunions amb l’Ajuntament d’Ontinyent i CaixaOntinyent i s’ha aconseguit per al curs 2017/2018 una aula de comunicació i llenguatge al CEIP Rafael Juan Vidal.
 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31