Cultura
3 companyies i 6 pobles més per als dos últims dies de Mostra Internacional de Titelles
Diumenge a les 18:30 al teatre Echegaray d’Ontinyent Espejo Negro protagonitzaran la cloenda amb "Oscar, el niño dormido".
La Baldufa porta "Safari" a Albaida i Bocairent i La Negra suplirà Teatre de l’Home Dibuixat. Agullent amb Zum-zum Teatre, La Pobla del Duc amb Gaspare Nasuto, el Ràfol amb Eugenia Manzanera i Quatretonda amb la Carreta disfrutaran de la Mostra.
10/11/2017

La Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaia acaba diumenge però, abans, seran tres noves companyies i 6 pobles més els que hi participaran. La Companyia de Comediants la Baldufa portarà el seu Safari al jardí del Palau d’Albaida el dissabte a les 17 hores i al Teatre Avenida de Bocairent el diumenge a les 18 hores. En Pinyot i en Carabassot, protagonistes d’Embolic a la Granja, es desplacen a la selva en rebre la notícia de la desaparició del lleó i és que, amb animals, tracten el tema del bullying.

L’altra companyia que s’estrenarà en la Mostra d’enguany serà La Negra i ho farà en substitució de Teatre de l’Home Dibuixat que, per malaltia, no podrà oferir la doble sessió prevista el dissabte a la Sala Gomis d’Ontinyent. Ho farà amb En els núvols, on les bambolles de sabó i l’escuma es convertixen en titelles i la imaginació s'apodera de tot el dissabte a les 18:30 hores a la Sala Gomis d'Ontinyent.

Com Bocairent, també Agullent, Alfarrasí, la Pobla del Duc, el Ràfol de Salem i Quatretonda se sumaran als pobles que han disfrutat de la Mostra enguany. Dissabte a les 18 hores, Periferia Teatro oferirà la possibilitat d’acompanyar el vol de Vuela Pluma als espectadors de la Casa de Cultura d’Alfarrasí; i a les 19, Zum-Zum Teatre porta la música en directe de La gallina dels ous d’or a l’auditori Josep Maria Bru d’Agullent. Diumenge, Gaspare Nasuto estarà a l’auditori municipal de la Pobla del Duc a les 12 hores; Eugenia Manzanera a les 19 hores a l’auditori municipal del Ràfol de Salem; i a Quatretonda a les 19 hores i a la sala d’actes del Centre Social arriba La Carreta, que s’estrena en esta Mostra amb El Sol i el gira-sol, una història que treballa valors com la solidaritat, el treball en comú, la cooperació i el respecte al diferent.

La resta d’espectacles i pobles repetiran en la 33ª Mostra. A més d’actuar a la Pobla del Duc, Gaspare Nasuto passarà el dissabte a les 11:30 per la placeta de la Biblioteca de l’Olleria i el diumenge a les 18 hores per l’auditori Lluís Peiró de Montaverner;  Eugenia Manzanera, a més del diumenge en Quatretonda, estarà el dissabte a les 19 hores a la Casa de Cultura de Fontanars; i el Espejo Negro clourà l’edició d’enguany el diumenge a les 18:30 hores a Ontinyent amb Óscar, el niño dormido, la història d’un xiquet en coma al qual després de nou mesos de son, un matí fred d'hivern, li succeïx una cosa extraordinària... A disfrutar, que s’acaba!

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31