Reglament de curses

Inscripció i recollida de dorsals

Podran ser corredors del V Circuit de carreres aquells inscrits des de la categoria Júnior, fins la de Veterans D, sempre que hagen abonat la quota d’inscripció dins dels terminis establerts.

Hi haurà un circuit especial per a xiquets, que constarà de 5 carreres, amb un recorregut segons les diferents categories: Benjamí, Aleví i Infantil.

La inscripció al circuit tindrà un cost de 25 € (Circuit + assegurança). El pagament s’efectuarà per mig de la web: http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida en l’apartat corresponent, havent de fer el pagament directament amb Tarjeta de crèdit o per transferència al nº de compte (el número de compte apareix en el procés d'inscripció).

La inscripció per als xiquets tindrà un cost de 8 € (Circuit + assegurança) i el procediment de pagament i inscripció és igual que per als majors.

Entre le dades que caldrà posar a la inscripció hi ha la talla de la samarreta i el número de peu que calces per poder facilitar la preparació de la bossa del corredor que s'entregarà al final del circuit. La inscripció quedarà oberta el 24 de Juny de 2013 i es tancarà una vegada finalitzades les quatre primeres proves del circuit dimecres 14 d'Agost, La Pobla del Duc).

Els corredors menors d'edat (també inclou a les categories dels xiquets) hauran de portar, en el moment de retirar el dorsal, l’autorització que apareix a la pàgina web del Circuit (aquesta autorització haurà d’estar signada pels pares o tutors legals) i podran participar en les carreres següents: Agullent, Montaverner, Castelló de Rugat , La Pobla del Duc, Quatretonda, Llutxent, Albaida, Bèlgida i Bocairent. (voltes fins a 10 Km, proves menys exigents que hi ha al circuit).

En el cs dels xiquets, en els següents pobles: Montaverner, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Quatretonda i Llutxent. Les distàncies per a les categories BEnjamí i Aleví seran de 500 m. i per a la categoria Infantil 1.200 m.

Els corredors inscrits volta a volta (no inscrits al circuit) hauran d’abonar 3€ en cadascuna d’elles, no entraran en el sistema de puntuació, ni tindran dret als regals del circuit (bossa del corredor, trofeus de guanyadors del circuit), però sí hauran d’acollir-se al present reglament i als reglaments de les diferents proves.

En el cas dels xiquets que vulguen inscriure's volta a volta, el preu serà de 2 € per carrera.

PER RECOLLIR EL DORSAL S’HAURÀ DE PRESENTAR EL DNI En el cas de menors, el DNI i autorització dels pares). AQUEST DORSAL SERÀ ÚNIC PER A TOT EL CIRCUIT I INTRANSFERIBLE.

L’organització disposarà de duplicats dels dorsals. El corredor que vulga disposar del mateix haurà d’abonar 2,00 €.

Per als corredors no inscrits al circuit, serà imprescindible apuntar-se a cada cursa que es vulga realitzar abans del dijous anterior de cada prova, excepte Castelló de Rugat i la Pobla del Duc on el termini finalitzarà dimecres.

NO S’ADMETRAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA PROVA EN CAP CAS.

Cobertura de l'assegurança

L'assegurança sanitària cobreix:

 • Mort: fins a 6.000 €
 • Invalidesa: fins a 12.000 €
 • Despeses de cura: fins a 1.500 €

Sistema de puntuació del Circuit i classificacions

El control de puntuació es farà mitjantçant el sistema informàtic “codi de barres”. La puntuació de cada prova s’obtindrà donant 1 punt al primer classificat, 2 punts al segon … i així successivament.

Per a la CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES, puntuaran les 8 millors carreres de cada atleta, en cas d’empat serà guanyador el que més curses haja realitzat i si persisteix l’empat es valorarà el millor atleta sobre totes les carreres realitzades. En la categoria de JUNIOR, puntuaran les 7 millor voltes de 9 de cada corredor. En cas d’empat serà guanyador aquell que haja realitzat més curses.

Per a la CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES dels xiquets, puntuaran les 3 millors carreres de cada atleta, en cas d'empat serà guanyador el que més curses haja realitzat i si persisteix l'empat, es valorarà el millor atleta sobre totes les carreres realitzades.

Per a la CLASSIFICACIÓ GENERAL, puntuaran les 10 millors proves de cada atleta en cas d’empat serà guanyador el qui més curses haja realitzat i si persisteix l’empat es valorarà el millor atleta sobre totes les carreres realitzades.

Es pretén amb aquesta norma premiar la fidelitat del corredor.

Categories

Aquestes categories seran masculines i femenines.

Categories masculí i femenina Edat (anys de naixement)
Benjamí Nascuts de 2003 a 2004, amb autorització paterna
Aleví Nascuts de 2001 a 2002, amb autorització paterna
Infantil Nascuts de 1998 a 2000, amb autorització paterna
Júnior Nascuts en 1996 i 1997, amb autorització paterna
Sènior Nascuts de 1979 fins 1995
Veterans A Nascuts de 1969 fins 1978
Veterans B Nascuts de 1959 fins 1968
Veterans C Nascuts de 1953 fins 1958
Veterans D Nascuts el 1952 i anteriors

Desqualificacions

 • Aquell atleta que córrega amb el dorsal d’un altre serà automàticament expulsat del circuit juntament al corredor que haja suplantat la identitat.

 • Aquella persona que no s’inscriga atenent les regles establertes i córrega sense dorsal o amb dorsal d’altres proves no tindrà dret a la bossa de regals que s’entreguen en cada carrera i, a tots el efectes, serà un corredor no inscrit a la prova i en conseqüència no estarà inclós en l’assegurança de dita prova. Des de l’organització es farà un seguiment especial per a tallar esta mala pràctica i demanar el màxim respecte per als organitzadors i corredors que sí complixen el reglament. La sanció per al propietari del dorsal, que el porta un altre corredor, és l’anul•lació d’eixe nº de dorsal.

 • L'atleta que no complisca el reglament de cada prova o el general del circuit, serà desqualificat per l’organització i per tant no sumarà els punts que li pertoquen en aquesta prova.

Trofeus-Premis fidelitat

Trofeus classificació general: 3 primers llocs masculí/femení.

Trofeus classificació per categories: 3 primers llocs masculí/femení.

Trofeus classificació per clubs: 3 primers clubs (*).

(*) Per a la classificació per clubs es valorarà la puntuació dels millors 5 atletes de cada club. Els trofeus i/o altres regals seran per a tot el club.

Els/Les ATLETES (excepte els/les juvenils i els Infantils) que finalitzen 8 de les 11 proves, de què consta el circuit, obtindran la BOSSA DEL CORREDOR com a premi a la fidelitat. El participants JUVENILS, per poder obtenir el premi a la fidelitat han de córrer un mínim de 7 voltes a peu de les 9 possibles i els xiquets 3 de les 5 possibles per aconseguir el premi de FIDELITAT.

3 MILLORS CLUBS

Xecs bescanviables en material "Lurbel".

 • Valor xec 1r club: 150 €

 • Valor xec 2n club: 110 €

 • Valor xec 3r club: 90 €

GENERAL MASCULÍ I FEMENÍ

 • Primers d ela general: 50 €
 • Segons de la general: 30 €
 • Tercers de la general: 15 €

LOTS FIDELITAT "BORSA CORREDOR"

Materials tècnics LURBEL i demés regals i obsequis que l’Organització puga aconseguir.

Altres

L’organització LOCAL de cada prova serà l’encarregada de facilitar i verificar les distàncies a recórrer així com de dirimir possibles reclamacions sobre les classificacions de la seua prova.

L’organització del CIRCUIT es reserva el dret de canviar el reglament, les dates i els recorreguts de les carreres si ho considera oportú donant difusió als canvis i fent-ho públic a través de la web.

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s en el circuit accepten aquest reglament.