Reglament de curses

Participants

“L’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida” organitza el VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, al qual tindran accés totes les persones que ho desitgen.

El Circuit tindrà com a base les carreres que el componen, realitzant-se en cadascuna d'elles una classificació paral•lela per tots els inscrits en el mateix.

El Circuit de Carreres Populars es durà a terme des del mes de juliol fins al mes d'octubre de 2014 i constarà de:

 • Circuit especial per a xiquets/tes, categories benjamí, aleví i infantil: 6 proves (Montaverner, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Quatretonda, Llutxent i L’Olleria), de les quals s’haurà de puntuar almenys en 4 de les 6 proves.
 • Circuit per a les categories júnior, 14 proves (Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, L’Olleria i Aielo de Malferit), s'haurà de puntuar almenys en 10 de les 14 proves.
 • Circuit per a les categories Sènior, Veterans A, B, C i D: 16 proves de les quals s'haurà de puntuar almenys en 12 de les 16 proves.

Categories

Les categories del VI CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA queden establertes de la següent forma:

Categories masculí i femenina Edat (anys de naixement)
Benjamí Nascuts/des en 2004 i 2005, amb autorització paterna
Aleví Nascuts/des en 2002 i 2003, amb autorització paterna
Infantil Nascuts/des en 1999, 2000 i 2001, amb autorització paterna
Júnior Nascuts/des en 1997 i 1998, amb autorització paterna
Sènior Nascuts/des de 1980 fins 1996
Veterans A Nascuts/des de 1970 fins 1979
Veterans B Nascuts/des de 1960 fins 1969
Veterans C Nascuts/des de 1954 fins 1959
Veterans D Nascuts/des el 1953 i anteriors

Inscripcions

Els/les atletes que desitgen participar en el VI Circuit de Carreres Populars hauran d'efectuar la seua inscripció al Circuit, previ abonament, a la pàgina web www.mancovall.com/circuitvalldalbaida.

La quota d’inscripció serà:

 • Categoria de xiquets/tes: benjamí, aleví i infantil: 8,00 €
 • Categories júnior, sènior i veterans A, B, C i D: 30,00 €

En el pagament de la quota d’inscripció els/les corredors/es tenen cobertes les garanties i capitals assegurats següents:

 • Mort per accident: 6.000,00 €
 • Invalidesa permanent parcial per accident: fins 12.000,00 €
 • Invalidesa permanent absoluta per accident: fins 12.000,00 €
 • Assistència sanitària: fins 1.500,00 €

La inscripció en el Circuit finalitza el 31 de Juliol.

A més a més, durant el mes de juliol, la inscripció en el Circuit estarà inactiva durant les 48 hores anteriors a la realització de cada cursa, fins al matí del diumenge posterior a la cursa. El motiu és l'elaboració de llistats per als dorsals i per a l'assegurança.

Entre les dades que caldrà posar a la inscripció, hi ha la talla de la samarreta i el número de peu que calces per poder facilitar la preparació de la bossa del corredor que s’entregarà al final del circuit. La inscripció quedarà oberta el 05 de juny de 2014 i es tancarà una vegada finalitzades les quatre primeres proves del circuit (dijous 31 de juliol, Castelló de Rugat).

Els corredors menors d’edat (també inclou a les categories dels xiquets) hauran de portar, en el moment de retirar el dorsal, l’autorització paterna que apareix en PDF a la pàgina web del circuit (aquesta autorització haurà d’estar signada pels pares o tutors legals) i podran participar en les carreres següents: Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, L’Olleria i Aielo de Malferit (voltes fins a 11 km, proves menys exigents que hi ha al circuit).

En el cas especial dels xiquets/tes en els següents pobles: Montaverner, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Quatretonda, Llutxent i L’Olleria. Les distancies per a les categories Benjamí i Aleví seran de 500 metres i per a la categoria Infantil de 1.200 metres.

Els corredors/es inscrits/es volta a volta (no inscrits/es al circuit) hauran d’abonar 3,00 €, en cadascuna d’elles, no entraran en el sistema de puntuació, ni tindran dret als regals del circuit (borsa del corredor, trofeus de guanyadors del circuit), però sí hauran d’acollir-se al present reglament i als reglaments de les diferents proves.

L’ingrés de la quota es realitzarà directament amb targeta de crèdit o per transferència bancària, en concloure el procés d'inscripció.

PER RECOLLIR EL DORSAL S’HAURÀ DE PRESENTAR EL DNI (En el cas de menors els DNI i l’autorització paterna dels pares/tutors legals). AQUEST DORSAL SERÀ ÚNIC PER A TOT EL CIRCUIT I INTRANSFERIBLE.

L’organització del VI Circuit de Carreres Populars disposarà de duplicats dels dorsals. El corredor que vulga disposar del mateix haurà d’abonar 2,00 €.

Per als corredors no inscrits al circuit, serà imprescindible apuntar-se a cada cursa que es vulga realitzar amb 48 hores d'antel·lació, com a mínim, abans de la realització de la cursa, excepte Castelló de Rugat on el termini finalitzarà dimecres.

NO S’ADMETRAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA PROVA EN CAP CAS.

Organització

Tots els participants en el Circuit de les Carreres Populars a Peu de la Vall d’Albaida, pel fet de participar en una carrera del Circuit, accepten el reglament particular del mateix i el de cadascuna de les proves, formalitzant la inscripció amb tots els drets i obligacions igual que la resta de participants, declarant trobar-se en perfectes condicions físiques i assumint el risc de la pràctica esportiva.

L’organització LOCAL de cada prova serà l’encarregada de facilitar i verificar les distàncies a recórrer així com de dirimir possibles reclamacions sobre les classificacions de la seua prova.

L’organització del CIRCUIT es reserva el dret de canviar el reglament, les dates i els recorreguts de les carreres si ho considera oportú donant difusió als canvis i fent-ho públic a través de la web.

Desqualificacions

Motius de desqualificació del Circuit:

 • Aquell atleta que corre amb el dorsal d’un altre serà automàticament expulsat del circuit juntament al corredor que haja suplantat la identitat.

 • Aquella persona que no s’inscriga atenent les regles establertes i corre sense dorsal o amb dorsal d’altres proves no tindrà dret a borsa de regals que s’entreguen en cada carrera i, a tots els efectes, serà un corredor no inscrit a la prova i en conseqüència no estarà inclòs en l’assegurança de dita prova. Des de l’Organització es farà un seguiment especial per a tallar esta mala pràctica i demanar el màxim respecte per als organitzadors i corredors que sí complixen el reglament. La sanció per al propietari del dorsal, que el porta una altre corredor, és la anul•lació d’eixe número de dorsal.

 • L’atleta que no complisca el reglament de cada prova o el general del circuit, serà desqualificat per l’organització i per tant no sumarà els punts que li pertoquen en aquesta prova.

Sistema de puntuació del Circuit i classificacions

El control de puntuació es farà mitjantçant el sistema informàtic “codi de barres”. La puntuació de cada prova s’obtindrà donant 1 punt al primer classificat, 2 punts al segon … i així successivament.

Per a la CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES, puntuaran les 12 millors carreres de cada atleta, en cas d’empat serà guanyador el que més curses haja realitzat i si persisteix l’empat es valorarà el millor atleta sobre totes les carreres realitzades. En la categoria de JUNIOR, puntuaran les 10 millors voltes de 14 de cada corredor. En cas d’empat serà guanyador aquell que haja realitzat més curses.

Per a la CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES dels xiquets, puntuaran les 4 millors carreres de cada atleta, en cas d'empat serà guanyador el que més curses haja realitzat i si persisteix l'empat, es valorarà el millor atleta sobre totes les carreres realitzades.

Per a la CLASSIFICACIÓ GENERAL, puntuaran totes les proves del circuit.

Es pretén amb aquesta norma premiar la fidelitat del corredor.

Trofeus - Premi fidelitat

Trofeus classificació general: 3 primers llocs masculí/femení que completen les 16 carreres.

Trofeus classificació per categories: 3 primers llocs masculí/femení.

Trofeus classificació per clubs: 3 primers clubs (*).

(*) Per a la classificació per clubs es valorarà la puntuació dels millors 5 atletes de cada club. Els trofeus i/o altres regals seran per a tot el club.

Els atletes que finalitzen 12 de les 16 proves, de què consta el circuit, obtindran la BOSSA DEL CORREDOR com a premi a la fidelitat. Els participants JUVENILS, per poder obtenir el premi a la fidelitat han de córrer un mínim de 10 voltes a peu de les 14 possibles i els xiquets 4 de les 6 possibles, per aconseguir el premi de FIDELITAT.

Altres premis:

Xecs bescanviables en material "Lurbel".

3 MILLORS CLUBS

 • Valor xec 1r club: 150 €

 • Valor xec 2n club: 110 €

 • Valor xec 3r club: 90 €

GENERAL MASCULÍ I FEMENÍ

 • Primers de la general: 50 €
 • Segons de la general: 30 €
 • Tercers de la general: 15 €

LOTS FIDELITAT "BORSA CORREDOR"

Materials tècnics LURBEL i demés regals i obsequis que l’Organització puga aconseguir.

Dades de caràcter personal

Totes les dades de caràcter personal dels inscrits en el Circuit de Carreres Populars a peu seran incorporats a un fitxer el responsable del qual és la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d'Albaida”, sent necessari el seu tractament per a l'organització i gestió del citat Circuit.

La inscripció en el present Circuit suposa el consentiment del titular per al tractament de les seues dades personals, la comunicació dels mateixos i la publicació en els mitjans de comunicació.

Els titulars podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se per escrit a la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d'Albaida”, a través del registre general situat en carrer La Costera, núm. 17, CP 46890 d'Agullent (V).

Reclamacions

Una vegada finalitzada cada prova, s'estableix un termini únic de tres dies hàbils per efectuar les reclamacions oportunes en www.mancovall.com/circuitvalldalbaida NO ACCEPTANT CAP RECLAMACIÓ FORA DEL MATEIX. Transcorregut aquest termini, les classificacions seran definitives.