Últimes notícies

Finalitza amb èxit el V Circuit de carreres populars de la Vall d'Albaida

Vora 600 atletes han realitzat el Circuit sancer, i tindrà opció a la borsa del corredor

El divendres 15 de novembre es va clausurar al Saló d’Actes del Centre Social de Quatretonda, el V Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. L’acte va comptar amb la presència del President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, de Vicent Alberola, representant dels clubs d’atletisme organitzadors i de Victor Cerdà, atleta reconegut per les seues iniciatives solidaries. A més a més, es van lliurar els trofeus per als primers classificats en el circuit i es va reproduir un audiovisual que resumia en imatges les proves del circuit.

El President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, va manifestar la seua intenció de donar tot el suport possible al circuit comarcal, ja que, en el seu dia, ell com alcalde de Benigànim, va ser un dels interessatsde que este projecte tirara endavant. Sempre ha sigut una persona molt compromesa amb l’esport. “Este circuit ja està consolidat amb l’èxit que esta cinquena edició ha tingut, però des de les institucions em de fer que este tipus de projectes tinguen continuitat en el futur, i des de la Mancomunitat mantindrem el compromís de seguir apostant per l’esport”.

També va agrair als clubs organitzadors, als ajuntaments, a les empreses col•laboradores i als atletes en general “l’esfoç i la voluntat que han mostrat al llarg de cada etapa”.

Vicent Alberola va fer balanç i va parlar de la participació que ha tingut este cinquè circuit. Es va mostrar entusiasmat per començar a treballar en el sisè, llançant propostes i animant perquè en el 2014 s’organitze un bon circuit. Va fer especial menció a la llavor que realitza Victor Cerdà per les enfermetats anomenades “rares”.

Victor Cerdà, va agrair la gran acollida que ha tingut de tots els pobles de la comarca amb la seua iniciativa de passar per tots els municipis de la Comunitat Valenciana.

Des de la organització del Circuit es va fer entrega d’un xec regal de 600 € a Victor Cerdà per a la seua lluita contra les enfermetats “rares” i a més a més, li se va fer entrega d’un altre xec de part del Club d’Atletisme “Fuig que et xafe” de Quatretonda.

L’organització del Circuit de Carreres Populars ha estat en mans de representants dels clubs d’atletisme “Ciutat d’Albaida”, “Vila de Bocairent”, “Club d’Atletisme de Llutxent”, “Fuig que et xafe de Quatretonda”, “Club d’Atletisme d’Atzeneta d’Albaida”, “Club d’Atletisme d’Agullent” i el “Club d’atletisme de Montaverner” amb la col•laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i els Ajuntaments de Bocairent, Agullent, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Salem, Montaverner, Albaida, Bèlgida i Atzeneta d’Albaida. A més s’ha comptat amb el patrocini de les empreses de la comarca “Rull Intersport”,“Lurbel”, “Cajamar” i “Mapfre”. I amb la col•laboració de El Mas de Xetà, Kilómetro 42 i Cronos Running.

En este circuit que acaba de concloure, destaquen les bones xifres de participació al llarg de les 11 proves disputades des de juliol fins a octubre. Unes xifres que han estat producte del bon ambient esportiu i de competició que ha regnat en el circuit. Este circuit ha tingut una mitja de participació de vora 600 persones, a més a més en cada carrera cal sumar els participants que no corren al circuit, sinó que fan carreres individuals.

Els trofeus, aportats per la Mancomunitat, van ser entregats per Juan Antonio Puchades, Vicent Alberola i pels representants polítics que assistiren a l’acte.

També van estar presents en l’acte les empreses col•laboradores, als quals des de l’organització volen manisfestar el seu agraïment. Lurbel, que va ser l’encarregat d’aportar les borses amb material tècnic per als classificats i els xecs regal i Rull Intersport el que va aportar les borses del corredor. A més dels trofeus als primers classificats, es van fer entrega de trofeus conmemoratius als més veterans i a les més veteranes, que participen al circuit. Així com a Vicent Esteve, per la seua col•laboració amb el circuit amb l’aportació de les fotos que a realitzat al llarg de les 11 carreres.

Premiats del sorteig Cronos Running

Els guanyadors del sorteig de Cronos Running han estat els següents corredors.

- Dorsal 1402: Juanjo Pérez Bañuls (C.A. Safor - Delkia Sport)

- Dorsal 1482: Rafael Vidal Blasco (C.A. L'Olleria)

- Dorsal 1562: Daniel Ibáñez Campos (C. TPT. La Gerreria. Ontinyent)

Cloenda i entrega de trofeus del V Circuit Cajamar de Carreres populars de la Vall d'Albaida

El proper divendres, 15 de novembre de 2.013 a les 20 h, al Saló d’Actes del Centre Social de Quatretonda (Carrer Llutxent, 2), tindrà lloc la Clausura i entrega de trofeus del “V Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida”. En l’acte estaran presents el President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan Antonio Puchades, Victor Cerdà, l’atleta de Vallada que corre per reptes solidaris i representants dels clubs i ajuntaments organitzadors del Circuit.

Contingut de la Borsa del corredor

Material de la Borsa del corredor per a tots els inscrits al Circuit, que hagen fet 8 o més carreres, segons la classificació general i com explica el reglament.

- Camiseta tècnica màmega curta 1a capa personalitzada per al Circuit (preu de 24,90 €).

- Banda per al cap personalitzada (preu de 5 €).

- Guant 1a capa amb personalització per al circuit (preu de 18,90 €)

- "Botellero" de running (valorat en 20 €)

Els participants a la Volta a peu d'Agullent i acompanyants tindran descomptes pre a sopar als bars de la localitat

Els participants a la Volta a Peu d'Agullent i acompanyants tindran descomptes per a sopar als bars de la localitat. A tot els atletes inscrits a la cursa se'ls entregarà un val bescanviable en diversos bars i restaurants d'Agullent, que els donarà dret a un descompte del 5% sobre el preu del sopar. Es tracta d'una iniciativa promoguda per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Agullent, en col·laboració amb 7 bars i restaurants de la localitat, que són: bar la Plaça, restaurant Molí Fariner, bar El Arca, restaurant Font Jordana, bar Casa Ricardo, bar El Conde i bar Venecia.

El val només és bescanviable per a sopar el mateix dissabte 5 d'octubre, dia de la Volta a Peu d'Agullent, inclosa al Circuit de Carreres Populars de la Vall d'Albaida.

Informació important

Per tal d'evitar confusions, hem fet una pàgina amb una sèrie d'aclariments que de ben segur vos vindrà bé consultar abans de començar el Circuit.

En ella es parla sobre com aconseguir els diferents premis que hi ha a l'abast dels corredors, i sobre certs temes que paga la pena tindre clars.

Aclariments del Circuit

Lurbel reforma les seues instal·lacions i ho celebra amb tot el seu staff

Després de la visita a les noves sales comercials, la xarrada motivacional i la foto de família, es va celebrar un dinar en el municipi amb tot l'equip.

Lurbel, la firma ontinyentina consolidada com a una de les pioneres en l'oferta de prendes tècniques esportives made in Spain, ratifica la seua aposta per crèixer i reafermar-se en la capital de la Vall d'Albaida. Per això, després de la recent reforma de part de les seues instal·lacions al polígon industrial El Pla d'Ontinyent, el passat divendres es va celebrar un event intern culminat per un dinar amb l'assistència de tots els departaments.

L'aposta de la marca per la fabricació pròpia a Ontinyent, a més de generar treball estable i afavorir el control de tot el procés de fabricació, estimula el bon clima entre tot l'equip. Sense dubtes, és la millor fórmula per a oferir al mercat el millor material esportiu d'alt rendiment i a més d ela nostra terra.

La firma, que el 2012 va celebrar el seu 20è aniversari, està rpesent en set països europeus de forma consolidada, a més de a Xile i Canadà.

Es presenta a la Mancomunitat el V Circuit de Cajamar de Carreres populars de la Vall d'Albaida

El dimecres 19 de juny es va presentar a la seu de la Mancomunitat, el V Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. La presentació va anar a càrrec del President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades Arce, de Vicent Alberola, president del Club d’Atletisme de Quatretonda, i de Victor Cerdà, atleta de Vallà, especialista en Trailrunning, ultradistància i reptes solidàris. En l’acte van estar presents un gran nombre d’atletes representant els Clubs i dels ajuntaments organitzadors del Circuit.

El Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, reuneix les carreres de Montaverner, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Quatretonda, Llutxent, Albaida, Agullent, Salem i Bocairent. S’organitza de manera mancomunada juntament amb els clubs d’atletisme “Ciutat d’Albaida”, “Villa de Bocairent”, “Club d’Atletisme de Llutxent”, “Fuig que et xafe de Quatretonda”, Club d’Atletisme d’Atzeneta d’Albaida, Club “Centcames” de La Pobla del Duc i els diferents ajuntantaments.

El circuit compta amb el patrocini de, Rull Intersport, Lurbel, Cajamar i de Mapfre. A més a més este any comptem amb la col•laboració de El Más de Xetà, Cronos Running i Km 42. I com sempre, cada carrera tindrà les seues empreses col•laboradores, dels diferents municipis.

En l’acte és va informar principalment de les característiques de l’activitat i del calendari del cinquè circuit. Tots els interessats poden trobar a l’espai web creat per la Mancomunitat, http:/www.mancovall.com/circuitvalldalbaida la informació detallada de cada carrera i del circuit en general. Així com, a partir del 24 de juny que s’obri el termini d’inscripcions, tindran l’opció de tramitar la seua inscripció.

Vicent Alberola, president del Club d’Atletisme Fuig que et xafe de Quatretonda, i un dels principals organitzadors, va donar a conèixer tots els detalls del que serà el circuit, explicant cada novetat d’esta edició, com es la creació del circuit de categories infantils. Va recalcar tot el suport que des de clubs, atletes, empreses, Ajuntaments i Mancomunitat reb el circuit. Va agraïr molt efusivament la col•laboració de tots ells i va aclarir, que sense este recolzament no seria possible encetar el quint Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

Víctor Cerdà, ens va donar a conèixer la seua trajectòria, parlant de la part més humana que pot arribar a tindre l’atletisme popular. Més enllà de fer esport, esta afició que ell anomena pasió, té un transfons humanitàri, la seua lluita personal en contra de les drogues i la llavor de donar a conèixer una enfermetat minoritària, el Síndrome de Rett. A més a més va donar l’enhorabona als atletes i als organitzadors.

I per últim, va intervindre el President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, que va recalcar l’èxit de les anteriors edicions. Va recordar el repte marcat per la Mancomunitat quant es va decidir apostar per este projecte, que era prinicipalment consolidar el Circuit de Carreres Populars en la nostra comarca, i en estos moments vegem aconseguit este repte, ja que el circuit es un referent a nivell de Comunitat Valenciana. Va agrair als atletes i clubs, a Ajuntaments i als espònsors la seua col•laboració i dedicació en este projecte. Per concloure va destacar el seu compromís per intentar fer creixer el circuit, i es compromet a intervindre en la resta de municipis per a que formen part del mateix, animant a les poblacions de la comarca a que es plantegen incorporar-se al calendari, ja que organitzar una cursa popular es un motiu de festa en el poble, i tant participants com veïns que estan pendents de la carrera gaudeixen d’un dia festiu als seus carrers.

V Circuit Cajamar de carreres populars de la Vall d'Albaida

El 19 de juny es presentarà a la seu de la Mancomunitat, el V Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

El Circuit de Carreres Populars està organitzat per els clubs d’atletisme: “Ciutat d’Albaida”, “Villa de Bocairent”, “Club d’Atletisme de Llutxent”, “Fuig que et xafe de Quatretonda”, Club d’Atletisme d’Atzeneta d’Albaida, “Club Centcames de La Pobla del Duc” i “Club d’Atletisme d’Agullent”. Els ajuntaments de Bèlgida, Albaida, Bocairent, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Salem, Montaverner, Agullent i Atzeneta d’Albaida, juntament amb la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. I una part important del Circuit son les empreses patrocinadores: “Rull Intersport”, “Lurbel”, “Cajamar” i “Mapfre”, i les col•laboradores: El Más de Xetà, Cronos Running i Km 42.