Últimes notícies

Finalitza amb èxit el VI Circuit de Carreres populars de la Vall d'Albaida

El divendres 21 de novembre es va clausurar a l’Auditòri del Centre Social de la Pobla del Duc, el VI Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. L’acte va contar amb la presència del President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, de Joan Higini Cháfer, representant dels clubs d’atletisme organitzadors i de Irene Espí, atleta d’Agullent. A més a més, es van lliurar els trofeus per als primers classificats en el circuit i es va reproduir un audiovisual on familiars i amics donaven l’enhorabona als classificats.

El President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, va manifestar el seu interés perquè el circuit que ja esta consolidat, continue sent una de les activitats prioritàries de la Mancomunitat, ja que amb ell aconseguim el vertebrament de la comarca. Va recalcar la bona participació, tenint en compte les dades d’esta sisena edició, es dona per complit l’objectiu de “fer comarca i de que tots els pobles participants hagen tingut una carrera popular amb la màxima expectació i participació”. També agraeix als clubs organitzadors, als ajuntaments, a les empreses col•laboradores i als atletes en general “l’esfoç i la voluntat que han mostrat etapa darrere etapa”. Va animar a tots els pobles participants a continuar en el circuit i a que s’animen nous ajuntaments i clubs a afegir-se.

Joan Higini Cháfer va fer balanç i va parlar de la participació que ha tingut este sisè circuit. Es va mostrar entusiasmat per començar a treballar en el setè. Va donar pas a Irene Espí, perquè ens contara la seua trajectoria com a atleta. La jove ens va parlar dels seus inicis als circuits de la Vall d’Albaida i com anat superant-se i aconseguint nous reptes.

L’organització del Circuit de Carreres Populars ha estat organitzada per 16 municipis valldalbaidins: Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, l’Olleria, Salem i Aielo de Malferit.

El circuit no seria possible sense el patrocini de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i de les empreses: Cajamar, Lurbel, Rull Intersport. I com a col•laboradors, comptem amb Mapfre, Kilometro 42 d’Ontinyent i Clinica del Peu.

En este circuit que acaba de concloure, destaquem les bones xifres de participació al llarg de les 16 proves disputades des de juliol fins a octubre. Unes xifres que han estat producte del bon ambient esportiu i de competició que ha regnat en el circuit. Este circuit ha tingut una mitja de participació de més de 500 persones, a més a més en cada carrera hi ha que sumar els participants que no corren al circuit, si no que fan carreres individuals.

Els trofeus, aportats per la Mancomunitat, van ser entregats pel President de la Mancomunitat, Juan Antoni Puchades, per Joan Higini Cháfer i pels representants politics i de les empreses patrociandores que assistiren a l’acte,

Des de la organització es va voler agraïr a les empreses patrocinadores i col•laboradores, manisfestant el seu agraïment, així com tambè a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a Vicent Esteve, un atleta molt compromés, que sempre va amb la seua camera per a despres poder tindre un bon recull d’imatges de cada carrera. Tambè es va premiar al Club d’Atletisme Ciutat d’Albaida, per ser el club amb més participants en el circuit.

Lurbel, va ser l’encarregat d’aportar les borses amb material tècnic per als classificats i els xecs regal dels classificats en la general i clubs. Rull Intersport tambè aporta material tècnic a la borsa i a més a més es l’encarregat de repartir les borses al seu establiment. Mapfre va voler fer una aportació, i va consistir en sortejar 10 inscripcions per al circuit 2015 entre els atletes que han completat les 16 curses, els afortunats van ser: Jose Martí Pons, Independent de la categoria Sènior, Antonio Jose Serrano Luque, del C.A. Onsen Runners Alcoi, de Veterans A, Juan Monzó Alfonso, del C.A. Bufali, de veterans B, Gonzalo Reig Mullor, Independent de Veterans C, Vicent Soler Sanz, del G.R.E. Serrra d’Agullent, de Veterans B, Juan Berenguer Fernandez, de C.A. Km42 – C. Vte. Berenguer de Veterans A, Vicent Esteve Pons de C.A l’Espanta de Veterans C, Jose Torres Serena, de T. La Cabra al monte de Rafelguaraf de Veterans B, Julio Rojal Vidal Bataller de G.E. La Carena La Font de Veterans B i Juan Borredá Ubeda independent de Veterans A.

Al finalitzar l’acte el Club Centcames de La Pobla del Duc i l’Ajuntament de La Pobla del Duc va convidar a un plantaet a tots els assistents.

Acte de cloenda del VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida

El proper divendres, 21 de novembre de 2.014 a les 20 hores a l’Auditori del Centre Social de La Pobla del Duc, (Avinguda Constitució, S/N) tindrà lloc la Cloenda i entrega de trofeus del “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida”. En l’acte es farà entrega de tots els trofeus als classificats i classificades del Circuit 2014. Estaran presents tots els Clubs, Ajuntaments i Mancomunitat organitzadors, així com també les empreses patrocinadores i col·laboradores.

XV Gran Fons Mònica Pont: horaris

L'horari de començament del XV Gran Fons Mònica Pont serà a les 17:30 hores, i no a les 17:00 h. com posava a la informació de la cursa. Demanem disculpes per les molèsties ocasionades i vos comuniquem que la informació de la cursa ja està rectificada.

A més a més, vos comuniquem que a les 16:30 hi haurà una sèrie de carreres per a xiquets, encara que no entren dins del Circuit.

Avís important: preu carreres xiquets i cursa Benissoda

El preu de les carreres soltes per als xiquets i xiquetes serà de 2 € per cursa.

Per la seua banda, pel que fa a la carrera de Benissoda del proper dia 12 de juliol, és obligatori l'ús de llum frontal per als i les participants.

Es presenta a la Mancomunitat el V Circuit Cajamar de carreres populars de la Vall d'Albaida

El dimecres 4 de juny es va presentar a la seu de la Mancomunitat, el VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. La presentació va anar a càrrec de Joan Higini Cháfer, recent president de la nova junta de l’Associació de Clubs d’Atletisme de la Vall d’Albaida.

En l’acte van intervindre el President de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, qui va donar la benvinguda a tots els assistents i com a convidats vam tindre a Javier Soriano, Campió del Circuit de 2013 i a Maria Tamarit, Campiona del Desafio Lurbel i fa 2 setmanes de la Pujada al Montcabrer. I per a concloure l’acte vam tindre la presència de Xavier Blasco, conegut periodista esportiu i atleta.

També van estar presents un gran nombre d’atletes representants dels Clubs i dels ajuntaments organitzadors del Circuit, així com representants de les empreses col•laboradores i patrocinadores.

El Circuit de la Vall d’Albaida, reuneix les carreres de Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, l’Olleria, Salem i Aielo de Malferit. S’organitza de manera mancomunada juntament amb els clubs d’atletisme “C. A. Ciutat d’Albaida”, “C. A. Vila de Bocairent”, “C. A. Xio de Llutxent”, “C. A. Fuig que et xafe de Quatretonda”, “C. A. d’Atzeneta d’Albaida”, “C. A. Centcames de La Pobla del Duc”, “C. A. de l’Olleria”, “C. A. Tira tu davant d’Aielo de Malferit” “C. A. IMS Renovables d’Ontinyent”, “C. A. Serra d’Agullent”, “Cursa Nocturna de Benissoda”, “C. A. de Montaverner” i els diferents ajuntantaments.

El circuit compta amb el patrocini de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i de les empreses: Cajamar, Rull Intersport i Lurbel. Així com també amb la col•laboració de Mapfre, Clínica Integral del Pie “Jose Enrique Grau Llopis i Km 42.

En l’acte es va informar principalment de les característiques de l’activitat i del calendari del sisè circuit. Tots els interessats poden trobar a l’espai web creat per la Mancomunitat, http:/www.mancovall.com/circuitvalldalbaida la informació detallada de cada carrera i del circuit en general. Així com, a partir del 5 de juny que s’obri el termini d’inscripcions, tindran l’opció de tramitar la seua inscripció.

El President de la Mancomunitat a més d’agrair a tots els que fan possible que el circuit estiga ja per la sisena edició, va fer un reconeixement especial a l’anterior junta dels clubs, pel treball i la dedicació que van possar en els inicis del circuit, i que gràcies a eixe esforç avui tinguem un circuit sòl•lid i cada any més gran, tant en número de pobles com en qualitat en cada una de les carreres.

També va fer menció a l’esforç de la Mancomunitat, i en definitiva dels ajuntaments, per mantindre l’aportació al circuit, i este any haver sumat des de l’Àrea de Joventut una aportació, perquè el circuit cada vegada més s’acoste a la gent jove, i trobe en ell un espai saludable.

L’acte va continuar amb els convidats, on Javier Soriano, Campió del Circuit de 2013, va intervindre parlant de la seua experiència personal com a atleta i com a participant en el circuit valldalbaidí.

Maria Tamarit, jove atleta i Campiona del Desafio Lurbel, va destacar el bon ambient que ha viscut a les carreres del circuit, ambient que la va animar a viure l’atletisme d’una manera més intensa i a voler superar-se més en cada carrera.

I per a concloure l’acte va intervindre Xavier Blasco, conegut periodista esportiu i atleta, que al seu nou lloc de feina en la televisió dedica espais a l’atletisme. Ens va transmetre la importància que té per a la gent poder comptar amb circuits ben organitzats i va convidar a l’organització a poder assistir al seu programa per a parlar de cada una de les carreres del nostre circuit.

Presentació del VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida

Les inscripcions es podran fer a partir del 5 de juny.

El 4 de juny de 2014 es presentarà a la seu de la Mancomunitat, el VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

El Circuit comarcal l’organtitzen:

Els clubs: Club d’Atletisme de Montaverner, Club d’Atletisme de Benissoda, Club d’Atletisme IMS Renovables d’Ontinyent, Club d’Atletisme Centcames de La Pobla del Duc, Club d’Atletisme d’Atzeneta, Club d’Atletisme Vila de Bocairent, Club d’Atletisme Serra d’Agullent, Club d’Atletisme Fuig que et Xafe de Quatretonda, Club d’Atletisme de Llutxent Xio, Club d’Atletisme Ciutat d’Albaida, Club d’Atletisme de l’Olleria i el Club d’Atletisme Tira tu Davant d’Aielo de Malferit.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida junt als Ajuntaments de: Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, L’Olleria, Salem i Aielo de Malferit.

Les empreses patrocinadores són: Cajamar, Lurbel i Rull Intersport.

Les empreses col•laboradores són: Clínica integral del Pie Jose Enrique Grau Llopis.

A partir del 5 de juny s’obrirà el termini d’inscripcions.