Últimes notícies

Cursa d'Ontinyent: informació d'interés

El C.C. El Teler informa que totes les persones que presenten el dorsal (ja siga per inscripció al Circuit o inscripció a la carrera d'Ontinyent) i un tiquet de compra mínim de 5 € (de compra relitzada a comerços de dins del centre comercial, en tendes com Supercor, Stradivarius, Kiddys Class...), tindran el pàrquing gratuït les hores que estiga.

En resum, que si voleu deixar el cotxe en arribar, després únicament haureu de presentar el dorsal i un tiquet de compra (de quantitat mínima 5 €) en retirar-lo, i vos resultarà gratuït.

Cursa d'Agullent: canvi d'horari

La VII Volta a peu a la vila d'Agullent ha patit un canvi d'horari: l'hora de la cursa serà a les 18.00 h. del dia 6 de juny de 2015. La modificació ja està feta al web del circuit, però podria ser que els fullets que trobeu indiquen un horari diferent. Lamentem les molèsties.

Presentació del VII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida 2015

L’1 d’abril de 2015 es presentarà a la seu de la Mancomunitat, el VII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

El Circuit comarcal l’organtitzen:

Els clubs: Club d’Atletisme de Montaverner, Club d’Atletisme de Benissoda, Club d’Atletisme IMS Renovables d’Ontinyent, Club d’Atletisme Centcames de La Pobla del Duc, Club d’Atletisme d’Atzeneta, Club d’Atletisme Vila de Bocairent, Club d’Atletisme Serra d’Agullent, Club d’Atletisme Fuig que et Xafe de Quatretonda, Club d’Atletisme de Llutxent Xio, Club d’Atletisme Ciutat d’Albaida, Club d’Atletisme de l’Olleria i el Club d’Atletisme Tira tu Davant d’Aielo de Malferit.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida junt als Ajuntament de: Montaverner, Benissoda, El Palomar, Ontinyent, Castelló de Rugat, Bèlgida, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Agullent, Quatretonda, Llutxent, Albaida, L’Olleria, Salem i Aielo de Malferit.

Les empreses patrocinadores son: Cajamar ,Lurbel Like Sport.

Les empreses col·laboradores son: Rull Intersport, Mapfre, Clínica integral del Pie Jose Enrique Grau Llopis, Centro de Terapias Naturales d’Agullent, Unión Alcoyana i Kilómetro 42.

A partir del 2 d’abril s’obrirà el termini d’inscripcions.